[Rozmiar: 2470 bajtów] [Rozmiar: 4641 bajtów] [Rozmiar: 18572 bajtów][Rozmiar: 31476 bajtów]

Zapamiętaj mnie
   Strona Główna Blog Artykuły Forum Dyskusyjne Linki Szukaj Galeria Konkursy
[Rozmiar: 2589 bajtów][Rozmiar: 2403 bajtów][Rozmiar: 2235 bajtów][Rozmiar: 2790 bajtów]
[Rozmiar: 1279 bajtów]
Konkurs Mass Effect 2
Co teraz czytacie ?
Wasze Top 3
Czego nie wiedzą mężczyźni
Wiersze
Grojkon 2010
Pytania
R-kon 2010 Potwory & Sp...
Twórczość własna
Klocki LEGO na wesoło
[Rozmiar: 829 bajtów] "wiedźma.com.pl"
Wojciech - "Kraina Szarów"
Mass Effect 2 - Recenzja
Zapowiedź - "EON. Powró...
Fragment powieści "EON....
Księga Ocalenia (Book o...
Mass Effect 2 - najleps...
Daybreakers. Świt
Wywiad z Adrienem Cho -...
[Rozmiar: 959 bajtów]
Brak Plików w Pobieralni
[Rozmiar: 873 bajtów]
Usługa niedostępna
[Rozmiar: 1320 bajtów]
Zobacz temat
Elvegium.pl - Twój Nowy Wymiar Fantasy » Patronaty » R-kon
R-kon 2010 Potwory & Spółka
Nazwa użytkownika
Hasło
Zarejestruj się Regulamin Forum FAQ Użytkownicy Dzisiejsze posty Szukaj

Drukuj temat

30-12-2009 13:13
Data rejestracji: 30.12.09

Poziom ostrzeżeń 0
Awatar Arathi
General Member
  R-kon 2010 Potwory & Spółka

Czy pamiętasz najstraszniejszego potwora, z jakim się zetknąłeś? Kto to był: Potwór Spod Łóżka, Mroczne Młode, zaglądający przez Twoje okno Obcy? Czy może raczej Myślący Budyń, skaven, tudzież matematyk?
Staw czoła koszmarom! Przyjedź do Rzeszowa na weekend 12-14 marca 2010r. i stań twarzą w twarz z Potworami i spółką (z ograniczoną poczytalnością). Tym razem spotykamy się w Gimnazjum nr 1 (ul. Kazimierza Pułaskiego 11), gdyż tu podobno z kranów lepiej cieknie ektoplazma.
Znajdź Potwora do swojego bestiariusza (lub pokeballa)!
Straaaaasznie zapraszamy -
- Wasze Potwory, spółka i pluszowy Cthulhu

Z bestiariusza młodego poszukiwacza przygód
PRYSZNICOŁAK - potwór zaliczany do gatunku obślizgłus syfus (odmiana świecąca na różowo). Lubi wilgotne brodziki prysznicowe oraz kwaśne żelki owocowe. Pięć chwytnych odnóży, które przenoszą jego workowate cielsko, posiada także funkcję hydromasażu. Najlepszą formą ataku jest zwabienie go do słoika z octem i przerobienie go na pikle - wyśmienicie pasuje do zimnej sarniny.
Można go spotkać w Rzeszowie, od 12 do 14 marca 2010r. Co ciekawe, Gimnazjum nr 1 nie posiada prysznica...

GOTHIC LOLITA - ten potwór zastanawia trybem życia, ze względów dość jednostronnej płciowości - najprawdopodobniej rozmnaża się przez partenogenezę. Gothic lolita wygląda tru gothycko i prawie jak Lolita. Lubi makijaż i kamienny wyraz twarzy. Jej rdzennym terytorium wydaje się być Lublin, ale można ją spotkać na R-konie 12-14 marca 2010.
Niestety, wbrew pozorom rzadko kiedy ma faktycznie szesnaście lat...

Nasz potworzasty program nadal trzyma miejsce dla waszych prelekcji i konkursów, więc nie wahajcie się odłożyć straszenie dzieci na jeden weekend i zgłaszajcie swe propozycje programowe na . Nasz etatowy wampir programowy rozpatrzy każdą propozycję.
Nim przybędą kolejne potwory miło nam poinformować iż pierwsi goście już się zapowiedzieli z wizytą: Andrzej Pilipiuk, Rafał Kosik, Łukasz Orbitowski, Jacek Komuda, dr Jerzy Szeja i Jakub Ćwiek.
Wszelkie informacje uzyskacie na: http://rkon.org
Reklama

11-01-2010 21:06
Data rejestracji: 20.01.08
Awatar Lean val Tirach

Administrator
tudzież matematyk?

To mój potwór. I nadal mnie nawiedza.
Jeśli jakikolwiek tam będzie, to ja nie wpadnę na R-kon. Pfft

A na poważnie, byłoby fajnie tam kogoś od nas wysłać. Smile

SPAMERKA ROKU...

Ze wszystkich miar świata najbardziej podoba mi się odmierzanie mojego życia uderzeniami twego serca.

elvegium.pl/images/Elvegium1.gif

11-01-2010 21:40
Data rejestracji: 30.09.07
Miejscowość: Łódź
Awatar GLight

Administrator
No to kto się zgłasza ? Grin.... "zapisy" do konwentu Smile

In God We Trust

11-01-2010 21:42
Data rejestracji: 20.01.08
Awatar Lean val Tirach

Administrator
Ja napisałam "wysłać". Tu nie ma "zgłoszeń"- może być tylko przymusowy ochotnik. Pfft

SPAMERKA ROKU...

Ze wszystkich miar świata najbardziej podoba mi się odmierzanie mojego życia uderzeniami twego serca.

elvegium.pl/images/Elvegium1.gif

11-01-2010 22:10
Data rejestracji: 28.08.07
Miejscowość: Warszawa

Poziom ostrzeżeń 0
Ja myślałem, czy by nie pojechaćSmile Jeszcze nie zdecydowałem.

12-01-2010 20:51
Data rejestracji: 30.09.07
Miejscowość: Łódź
Awatar GLight

Administrator
hmm chętnie bym pojechał Smile, nie wiem jednak czy dostanę wolne :/ wszystko okaże się w lutym

In God We Trust

18-02-2010 11:16
Data rejestracji: 30.12.09

Poziom ostrzeżeń 0
Awatar Arathi
General Member
Przyjeżdżajcie ! Na stronie http://rkon.org znajdziecie już prawie cały program, w tym blok potworny. Do grona naszych znamienitych gości dołączył płatnerz pan Stopkowicz.

Opcje
Przeskocz do forum:
Forum powered by fusionBoard

R E K L A M A

Linki do tego tematu
dodajdo.com
URL:
BBcode:
HTML:
Shoutbox
Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

13/03/2010 20:26
Tak, to zdecydowanie jeden z powodów Wink

13/03/2010 19:35
Do tego "tamten" co to udawał lesbijkę w barze ze striptizem dla pokerzystów okazał się gejem, a do tego był żoną "tego" co prowadził po pijaku.

13/03/2010 19:33
Konrado żałuj, że nie czytasz pism kobiecych. Tak byś wiedział, że "ten" zdradził "tą", "ci" się rozwodzą, a "ci" zrobili sobie tatuaże.

13/03/2010 19:26
Myślę, że jedyną ankietą, do której by się nie można było przyczepić byłaby taka, w której wybieramy cyferkę od 1 do 7. Grin Lub literki od A do G. Pfft

13/03/2010 16:47
Bądź co bądź to nowa ankieta też jest bez sensu Grin Ja i komiksy i książki czytam, ale pism kobiecych niet i też nie wszystko co się nawinie tylko wybrane pozycje Smile

R E K L A M A

[Rozmiar: 7488 bajtów]