| |||||||
|
|||||||
|
| 12-09-2009 08:54 | ||
| ||
|
Zażalenie do W.P.A. 1. Dość niewyraźnie maluje na ścianach twojej sypialni linie i drogi, a każda swym niewidzialnym łukiem stawia ciebie znów na nogi. Rankiem kiedy nikt nie myśli o tobie czy o mnie, ja siedzę skulona siedzę i patrze w okna bo wiem, że gdzieś za nimi jest twoja strona. Ref. Ciężko otwierasz senne powieki wiem, że noszą piętno wspomnień i rozumiem jak ciężko jest zacząć od nowa i że ciężko zapomnieć Nie miej do mnie żalu, że pisze że chce, że myślę i że mi zależy zamknij zażenowane usta strzepnij złość z części odzieży 2. Długo mogę trwać w ciszy dręczącej niestety dręczącej nie dla ciebie kryje pod palce głośność uderzeń serca. nie lubię gdy tak sie dzieje Staram się wcale nie oddychać i nie zakłócać twojego spokoju maluje swoimi oczami sobie ciepłe pocałunki na tobie Ref. Ciężko otwierasz senne powieki wiem, że noszą piętno wspomnień i rozumiem jak ciężko jest zacząć od nowa i że ciężko zapomnieć Nie miej do mnie żalu, że pisze że chce, że myślę i że mi zależy zamknij zażenowane usta strzepnij złość z części odzieży kreska07 SPAMERKA ROKU... Ze wszystkich miar świata najbardziej podoba mi się odmierzanie mojego życia uderzeniami twego serca. ![]() |
||
| Reklama | ||
| |
||
| 12-09-2009 09:05 | Edytowane przez Lean val Tirach 20-01-2010 22:21 | ||
| ||
|
Leone - Wierszowanka Zbiór kilku wierszy. Nie są to teksty piosenek, ale kto wie - może dałoby się to jakoś zaśpiewać. Nie lubię pisać o tym co stworzyłem, wolę aby to inny skomentowali. Tak więc nie będę pisał o tych wierszach, a po prostu je zaprezentuję. Szemkel nie cierpię ciasnych pomieszczeń tak samo jak otwartych przestrzeni napawa mnie lękiem zbyt wielka wysokość a gdy jestem na dole pragnę się unieść w powietrze jestem podobno pełen skrajności sprzeczności nienawidzę i kocham palę papierosy masowo albo nie palę piję litrami bądź jestem abstynentem podziwiam sztukę klasyków lub bawię się w oparach perwersji a nade wszystko wybija się wysublimowana postać paląca papierosa używająca popielniczki pijąca absynt kawę herbatę z cytryną wino białe czerwone postać perwersyjna ceniąca dźwięki harfy skrzypiec czytająca Dantego Homera a także Petrarkę podziwiająca dzieła nazwisk Guardi Tycjan Monet Renoir ów samozwańczy człowiek jest zafascynowany dziełami Leonarda i Dalego dwóch Mistrzów Geniuszy przeplatający się spokój Mędrca szaleństwo Boskiego działa na samozwańca specyficznie: stał się posiadaczem choroby królewskiej. Pi Iście zabawnie, A kto wie, może i groteskowo Wygląda wiertło Zbliżające się do mego oczodołu Wcześniej przygotowany Napełniony chemią (a być może i biologią) Jestem silny, wiem że wytrwam Słaby, ledwo zauważalny opór, Wiertło zagłębia powoli się, I zbliża się do celu, Już prawie tam jest Metal dziwacznie pobudza ludzki mózg Tą galaretkę, w której kryje się ponoć świadomość Przed mym jedynym zdrowym teraz okiem Rozgrywa się spektakl wielobarwny I... By nie przedłużać Jeden szybki ruch I już. natchniony idzie skacząc po górach trzy metry nad podłogą chwieje się od alkoholu w mózgu biała plama amfetaminy wdycha opary z silników samochodowych świat zamknął w jednym palcu kręci się w kółko, ląduje na asfalcie rzygając pobliskim morzem pełen nadziei na bezsensowną śmierć Lean val Tirach napisał/a: Wiersze bardzo stylowe (tchnące futuryzmem). Piękna poezja nierymowana. Jestem pod wrażeniem. Da się zaśpiewać - ale będzie to rodzaj piosenki poetyckiej - ja to widzę ze zmiennym tempem, głośnością, modulacją. Fajna sprawa. Sama próbowałam - polecam! GLight napisał/a:w sumie muszę powiedzieć że do zaśpiewania przydałby się jakiś całkiem niezły bard Wink wolę bardziej czytać, no między innymi dlatego że śpiewać nie umiem Grin
SPAMERKA ROKU... Ze wszystkich miar świata najbardziej podoba mi się odmierzanie mojego życia uderzeniami twego serca. ![]() |
| 20-01-2010 22:23 | ||
| ||
|
Wrona Marcelina - Ufałam Ufałam... 1.Ostatni raz zniszczyłeś mnie Już nic więcej we mnie nie zostało Tym razem przeliczyłeś się Tym razem pokażę ci jak to bolało Ref. Dziś zabiłeś we mnie nadzieję Mam ochotę odejść w mrok Lecz cierpienie się nie starzeje A do zemsty mam tylko krok 2.Gdy próbowałeś zdobyć mnie Dawałeś wszystko, czego chciałam Gdy zrozumiałeś, że kocham cię Okłamywałeś, choć ci ufałam 3.Myślałeś, że jeszcze raz ci wybaczę Myślałeś, że znów zapomnę Już wiem, że nic dla ciebie nie znaczę Nigdy nie dbałeś o mnie Ref. Dziś zabiłeś we mnie nadzieję... Andara napisał/a : Ty potworze!! to mój tekst!!!!
SPAMERKA ROKU... Ze wszystkich miar świata najbardziej podoba mi się odmierzanie mojego życia uderzeniami twego serca. ![]() |
![[Rozmiar: 4641 bajtów]](../themes/Elvegium/images/elv_03.jpg)
![[Rozmiar: 18572 bajtów]](../themes/Elvegium/images/elv_04.jpg)
![[Rozmiar: 31476 bajtów]](../themes/Elvegium/images/elv_05.jpg)

Tak wpadłem na przeszpiegi co i jak dzieje się ze stroną . Jak widzę po staremu